Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Messing ‘eye-catcher’ belpaneel met intercom

Amsterdam
8 appartementen
Deurintercom (+ 2 meer)
Golmar intercom vervangen

Messing 'eye-catcher' paneel met geïntegreerde video deurbel

Een grachtenpand in Amsterdam, dat betekent een messing deurbelpaneel met luxe gravering. Dankzij het hoogglans polijsten van het messing materiaal, ontstaat er een ‘spiegel-effect’ dat met geen enkele andere soort paneel te evenaren valt. Het deurbelpaneel is een eye-catcher wat past bij de uitstraling van het pand op de Herengracht.

Highlights project Herengracht
– Binnen één werkdag geïnstalleerd.
– Op maat gemaakt hoogglans messing 2mm.
– Luxe gravering op het paneel.
– Geïntegreerde 170 graden camera.
– 7 inch video monitor in woning.
– Extra video monitoren in de woningen.

Deurbel met camera Amsterdam

Advies over de mogelijkheden van intercomsystemen

Na het eerste contactmoment met de Vereniging van Eigenaren (VvE) is de huidige situatie in kaart gebracht en zijn de mogelijkheden besproken.

Bekabeling voor een video deurbel
Bij appartementen in de binnenstad merken we dat de bekabelingsinfrastructuur een uitdaging is voor een nieuw video intercomsysteem. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 15 jaar opgebouwd. Hierdoor konden wij het oude Golmar intercomsysteem vakkundig vervangen en upgraden.

Advies in keuze intercomsysteem
Als VvE wilt u er zeker van zijn dat het systeem zowel nu als in de toekomst past bij de bewoners van het gebouw. De bestaande bekabelingsstructuur was voor dit appartementencomplex leidend voor de keuze van het Evercom systeem.

Deurbel met camera vervangen Amsterdam

Evercom DM2 7" inch monitor

Dankzij de 2-draads bustechniek van Evercom is de montage van het nieuwe deurbel intercom systeem in Amsterdam binnen één werkdag verricht. De bestaande toestellen in de woning zijn vervangen door de luxe Evercom DM2 monitoren. De Evercom DM2 is geschikt voor elke bewoner en staat bekend zijn om zijn slanke ontwerp en eenvoudige bediening.

De videofoon is bekend door de:
– 7″ inch scherm
– Eenvoudige bediening
– Luxe uitstraling

Vergelijkbare referentieprojecten