Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Deurautomaten met Evercom toegangscontrole voor nieuwbouw Ridderkerk

Ridderkerk
29 appartementen
Nieuwbouw 29 sociale huurwoningen Stadhouderslaan te Ridderkerk

ASSA ABLOY Deurautomaten

In opdracht van BAM Wonen hebben wij de centrale ingangen voorzien van ASSA ABLOY deurautomaten. Bij de centrale portiek is de deurautomaat aangesloten op het BTicino intercomsysteem. Dit project vond plaats aan de Stadhouderslaan in Ridderkerk, waar BAM Wonen 29 sociale huurappartementen heeft gerealiseerd.

Deurautomaten
Een groeiend aantal panden wordt tegenwoordig uitgerust met automatische deuren, die bijzonder gebruiksvriendelijk zijn. De deur opent automatisch zodra een bezoeker het pand nadert en sluit vanzelf weer na binnenkomst.

Deurautomaat informatie?
Automatische deuropeners voor appartementencomplexen

Evercom toegangscontrole

Hoe deur openen buiten?
Er is gekozen voor een Evercom toegangscontrole waardoor de deuren in het appartementencomplex automatisch vergrendeld zijn als de deur dicht valt. Iemand zonder een geldige Evercom tag krijgt simpelweg geen toegang en staat voor een gesloten deur. Bewoners houden de tag voor de reader, en de deur gaat automatisch open.

Hoe deur openen binnen?
Aan de binnenzijde van het gebouw zijn bij de deuren elleboog-schakelaars geplaatst. Opvallend en gemakkelijk.

Toegangscontrole informatie?

Een deurautomaat maakt het mogelijk om deuren volledig automatisch, op afstand of gedeeltelijk handmatig te openen en te sluiten. Dit biedt niet alleen extra veiligheid, maar verbetert ook de toegankelijkheid en levert veel gemak op. Het is een uitstekende oplossing voor woningen voor senioren en mensen met een beperking, verzorgings- en verpleeghuizen, appartementencomplexen, Verenigingen van Eigenaren (VvE), winkels en kantoren.

Meer informatie over onze samenwerking?
– Zie hier meer informatie: projectsite BAM WONEN.
– Zie hier meer informatie: samenwerken B2B.