Deurintercom installeert deurbel installaties in Amsterdam

deurbel amsterdam

85% van de Amsterdamse woningen betreft een appartement. Deurintercom is bijna dagelijks te vinden in Amsterdam voor het vervanging en repararen van deurbel intercom systemen. Onder appartementen vallen flats, galerij-, portiek-, beneden- en bovenwoningen en woningen boven bedrijfsruimten, voor zover deze zijn voorzien van een buiten de bedrijfsruimte gelegen toegangsdeur. 

intercom amsterdam

Vervangen deurbel installatie in Amsterdam

Deurintercom heeft dit jaar al meer dan 60 deurbel installaties vervangen in Amsterdam. Van het vervangen van één beldrukker langs de gracht tot het vervangen van een verouderde video deurintercom installatie in een groot appartementencomplex in de Bijlmer. Deurintercom heeft jaren lange ervaring met het vervangen van verouderde deurintercom installaties. Is uw deurintercom systeem aan vervanging toe? Klik dan hier.

Vervangingsprojecten deurintercom Amsterdam

deurbel amsterdam camera

Veiligheid, zien wie er voor uw deur staat

Video deurintercom systemen zijn de laatste jaren erg in opkomst in Amsterdam. Meer veiligheid binnen de eigen vier wanden wordt voor huiseigenaren steeds belangrijker. Het vervangen van een audio (spreek-luister) intercom systeem door een video (spreek-luister-beeld) intercom systeem komt daarom steeds meer voor.

Geen hak- en breekwerk

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor een nieuw deurintercom systeem. Zelfs wanneer er alleen bekabeling van een simpele deurbel aanwezig is, kan deze bekabeling gebruikt worden voor aanleg van een nieuw video deurintercom systeem. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas. 

Aluminium, messing en RVS

Iedere entree is anders. Op een grachtenpand komt een messing bellenpaneel goed tot z'n recht terwijl op een kantoorpand een RVS bellenpaneel heel passend kan zijn. Wij maken deurbelpanelen op maat in aluminium, messing en RVS.

Advies en offerte deurbel intercom

Bent u op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie in Amsterdam? Wij maken graag een offerte op maat en komen bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken.