Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Golmar IP deurbel intercomsysteem Amsterdam

Amsterdam
5 appartementen
Project: Claus en Kaan architecten Amsterdam

GOLMAR IP deurvideo systeem

Het onderkomen van Claus en Kaan Amsterdam wat ontworpen is door dit architecten bureau zelf, hebben we voorzien van een felxibel Golmar IP intercom systeem.
Omdat er een goed LAN-netwerk aanwezig was in het kantoorgebouw, was een IP deurbel intercom systeem een perfecte oplossing.

Op 5 bureaus hebben we een Golmar M201 video monitor geplaatst. De IP monitoren zijn aangesloten in het LAN-netwerk en verbonden met een centrale PoE switch. Het systeem is zeer flexibel omdat de monitoren eenvoudig verplaatst kunnen worden naar een ander bureau. Zonder programmeren kan de monitor in het LAN-netwek worden geplaatst.

Intercom vervangen
Golmar IP

Flexibel en uitbreidbaar

Buiten bij de entree hebben we een robuust antivandaal bellentableau gemonteerd met camera, dit paneel is van 2,5 dik rvs. Het betonnen kantoorgebouw van Claus en Kaan Amsterdam gelegen aan het IJmeer heeft een onbeklede architectuur waarbij de constructie samenvalt met de gevel. Het robuuste Golmar intercom paneel past goed in de strakke entree van het gebouw.

De monitoren van het GOLMAR IP deurvideo systeem iPlus vallen op door het minimalistische design. Er was keuze uit meerdere strak vormgegeven monitoren.
De Golmar M201, met hoorn, de handsfree versie M200 met full-duplex communicatie en de M207, een handsfree full-duplex monitor met 7″ capacatief touchscreen. Voor dit project op het Amsterdamse IJburg is gekozen voor M201 monitoren.

Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zijn trots dat we dit project mochten uitvoeren.

Blogs IP intercom
Reparatie van een defect deurbel intercomsysteem in Amsterdam?

Reparatie van een defect deurbel intercomsysteem in Amsterdam?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel