Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Deurbel intercom vervangen of reparatie in Haarlem?

Geschreven door

Hugo Gootjes Deurintercom specialist
Veilgheid begint bij de voordeur

Reparatie of vervangen van uw deurbel intercom systeem in Haarlem?

Na ±15 jaar is een deurbel intercomsysteem aan vervanging toe. De audio speek/luister verbinding wordt minder en de camera wordt vaak slechter. Het aantal storingen en daarmee gepaard gaande reparatiekosten gaan toenemen. Vervanging van een deurintercom is dan vaak de beste oplossing.
Onze projecten in Haarlem bestaan voornamelijk uit het vervangen en upgraden van verouderde deurintercomsystemen in appartementencomplexen.

Meer veiligheid binnen de eigen vier wanden wordt voor huiseigenaren steeds belangrijker gevonden. Het opwaarderen van een audio (spreek-luister) deurintercom systeem naar een video (spreek-luister-beeld) intercom is tegenwoordig de standaard geworden.

Een aantal uitgevoerde vervangingsprojecten in Haarlem

Bestaande bekabeling hergebruiken?

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden. Als u al een oud intercomsysteem heeft en er  bekabeling aanwezig is dan kunnen we deze vaak hergebruiken. Een camera deurbel intercom systeem kan al op 2 aders aangesloten worden op de traditionele bekabeling. Zo krijgt u een nieuw modern systeem op de bestaande bekabeling. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en het scheelt aanzienlijk in de kosten.

Uitgevoerde projecten