Succesvolle presentatie op het jaarcongres van VVE-belang

Deurintercom was aanwezig op het VvE jaarcongres in Nieuwegein en de VvE informatiebijeenkomst in Amsterdam. De bijeenkomsten zijn georganiseerd door VVE-belang, de belangenorganisatie voor VvE's en appartementseigenaren.

Belangenorganisatie voor VvE's en appartementseigenaren

Elk jaar organiseert VvE Belang informatiebijeenkomsten in een aantal plaatsen, verspreid over het land.
Bezoeker kunnen interessante lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops voor appartementseigenaars en bestuurders van VvE's.

Informeren verschillende merken deurintercomsystemen

Tijdens deze dagen heeft Deurintercom verschillende merken deurintercomsystemen onder de aandacht gebracht. Met 1.100 bezoekers op het jaarcongres in Nieuwegein en 800 bezoeker op de informatiebijeenkomst in Amsterdam zijn beide beurzen goed bezocht.

Belangstellenden konden zich onder andere laten informeren over het vervangen van hun bestaande deurintercomsysteem. Wij adviseren na circa 15 jaar een deurintercomsysteem te vervangen. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van het deurbel systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Bekijk hier meer informatie over het vervangen van intercominstallaties speciaal voor VVE's. 

Deurintercom VVE Belang Beurs

Uitgevoerde vervangings projecten

Daarnaast hebben we een aantal bestaande klanten gesproken waar wij het deurintercomsysteem hebben vervangen. Deurintercom heeft de afgelopen jaren tientallen deurintercomsystemen vervangen. Met deze ervaring kunnen wij uw oude intercom systeem op een juiste en vakkundige wijze vervangen. Bekijk onderstaand een aantal uitgevoerde vervangings projecten. 

Deurintercom VVE Beurs

Welk merk deurintercomsysteem?

Er zijn heel veel verschillende merken deurintercomsystemen. Wanneer u een nieuw deurintercomsysteem aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed bij de bewoners van het gebouw past. U heeft een objectief onafhankelijk advies.  Wij werken uitsluitend met professionele deurintercom fabrikanten zoals Golmar, Comelit, Siedle, Evercom, Urmet, Fermax en Atea.

Keuze per bewoner

Vaak is het bij het vervangen van een deurintercomsysteem lastig om alle neuzen binnen de V.v.E. dezelfde kant op te krijgen. Bij Deurintercom heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor een telefoontoestel/parlofoon (spreek/luister) of monitor/videofoon (spreek/luister/beeld) kan worden gekozen.

Vrijblijvende offerte 

Vraag een offerte aan of bel 0226 - 34 41 66, wij adviseren u graag.