Vervangingsproject met messing paneel

Een prachtig intercom vervangingsproject uitgevoerd in Amsterdam. Een op maat gemaakt Evercom messing hoogglans ongelakt deurbelpaneel met Evercom 7" videofoons.

 

messing plaat gravering

Upgrade: Evercom intercom met 170 graden camera en 7" ultra platte kleurenschermen

In de woningen hebben we de verouderde deurtelefoontoestellen vervangen door een Evercom DM1 7” inch monitor, de Evercom DM1 is uitermate geschikt als vervanging. Dankzij de innovatieve 2-draads bus techniek kon de aanwezige bekabeling hergebruikt worden.

Onbehandeld hoogglans messing met zwart ingelakte gravering

Om de entree op te knappen hebben we een nieuw op maat gemaakt messing deurbelpaneel gemaakt. De graveringen zijn zwart ingelakt zodat deze niet vervagen of slijten.

Het messing frontpaneel hebben we uitgevoerd in 2mm dik onbehandeld hoogglans messing. We kunnen messing platen ook geborstelde in plaats van hoogglans uitvoeren. Onbehandelde platen die veelvuldig gepoetst worden krijgen een diepe glans. Messing platen die niet gepoetst worden krijgen na verloop van tijd een mooie rustieke verkleuring.

Offerte aanvraag, foto's

De V.v.E. had via het offerteformulier op onze website een offerte aanvraag ingediend, hierin waren foto’s van het oude Golmar deurbel (intercom) systeem meegestuurd. Aan de hand van de foto's heeft onze technisch adviseur een offerte opgesteld met de wensen van de V.v.E. Het messing deurbelpaneel bij de ingang moest worden vervangen of opgeknapt en het systeem moest voor jonge en oudere bewoners eenvoudig te bedienen zijn.

Veiligheid, zien wie er voor uw deur staat

Er is gekozen voor een Evercom kleuren 170 graden camera waarmee bezoekers duidelijk op de Evercom DM1 videofoon in beeld worden gebracht. Een bijkomend voordeel van de camera in het deurbelpaneel is dat een camera een preventieve werking heeft. Camera’s schrikken af! Het Evercom audio/video deurintercomsysteem betekend daarom een flinke upgrade. Bent u ook geïnteresseerd om uw deurintercomsysteem te verneiuwen, neem dan gerust contact met ons op.

evercom amsterdam

Evercom DM1 - 7" ultraplatte videofoon

Intercomsystemen vervangen doen wij al 10 jaar; met ons team van ervaren monteurs is dit project in één werkdag uitgevoerd. Een mooi prestatie waarbij de V.v.E. zeer tevreden is met het prachtige eindresultaat. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen verliep via het bestuur van de V.v.E. in samenwerking met ons.

Advies

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de situatie en de bekabeling. In de meeste gevallen kan de oude aanwezige bekabeling (her)gebruikt worden voor het aansluiten van een nieuw deurintercomsysteem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

messing amsterdam deurbel