Over ons: Deurintercom

Over DeurintercomBent u op zoek naar een professioneel audio/video deurintercomsysteem? Zoekt u een installateur voor vervanging van een verouderd deurintercomsysteem? Deurintercom is installateur en distributeur van verschillende merken deurintercomsystemen en is specialist in het vervangen van verouderde systemen. Deurintercom installeert en levert uitsluitend professionele merken van hoogwaardige kwaliteit.

Deurintercom geeft advies, levert en installeert deurintercomsystemen zelf!

Deurintercom is opgericht in 2007 door Hugo Gootjes en Willem Gootjes. "Door onze jarenlange expertise leveren wij kwaliteit deurintercomsystemen op maat, met veel aandacht voor onze klanten". Wat begon op een zolderkamer is uitgegroeid tot een bedrijf volledig gespecialiseerd in deurintercomsystemen gevestigd aan de Bijlestaal in Broek op Langedijk. 

Onafhankelijk

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw oude intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan! 

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Hugo Gootjes Freek PoortvlietWij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren. 

Stappenplan installatie systeem

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

Ontzorging

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw intercom systeem het volledige traject uit handen.