Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Parlofoon vervangen?

Geschreven door

Freek Poortvliet Deurintercom specialist
Advies & instalatie

Parlofoon vervangen?

Uw huidige BTicino parlofoon, Fermax parlofoon of Siedle parlofoon vervangen voor een nieuwe parlofoon met camera? Het probleemloos vervangen van een parlofonie systeem vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw parlofonie systeem vakkundig vervangen en upgraden.

Offerte aanvragen

Parlofoon met deuropener

In veel gebouwen kan de centrale entreedeur ontgrendeld worden met de parlofoon vanuit het appartement. Op het parlofonie systeem is dan de elektrische deuropener aangesloten op het systeem.

Professionele parlofonie merken zoals Comelit, Golmar, Siedle ….

Wanneer u een nieuw parlofoon systeem aanschaft, wilt u er zeker van zijn dat het systeem nu en in de toekomst goed bij de bewoners van het gebouw past. U heeft daarom baat bij een zo ruim mogelijke keuze en advies. Wij installeren en vervangen verschillende professionele intercom merken zoals Golmar, Comelit, Siedle, Urmet, Evercom, Fermax en Atea. Welk merk intercom geschikt is voor uw appartementencomplex hangt af van de huidige situatie, de bestaande bekabeling.

Wat is een parlofoon?

Een parlofoon of deurintercom is een systeem waarmee je kan communiceren met de bezoeker die aan deur staat. Het systeem bestaat uit een binnenpost, een parlofoon, deurtelefoontoestel of monitor en het buitengedeelte; het deurbelpaneel. Sommige parlfoons hebben ook een camerafunctie, waardoor je ook kunt zien wie er aanbelt.

Vervaningsprojecten parlofonie systeem