Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Comelit 88 appartementen – Amsterdam

Amsterdam
88 appartementen
Golmar Shiner vervangen in Amsterdam

Groot renovatie project: 88 appartementen

Wederom een mooi vervangingsproject van een Comelit installatie in Amsterdam. Het appartementencomplex van VvE Mirador is een gezichtsbepalend beeld in Osdorp. Het in Amsterdam Nieuw-West gelegen complex, omvat 22 verdiepingen met in z’n totaliteit 88 appartementen.

Na 20 jaar voldeed de bestaande Golmar Shiner monitor niet meer aan de wensen van de VvE. Het beeld van de camera was slecht en bezoekers waren nauwelijks meer zichtbaar. Ook het aantal storingen nam de laatste jaren toe. Dit was het juiste moment voor de VvE om het Golmar deurintercomsysteem te vervangen en direct te moderniseren.

Intercom vervangen
Golmar Shiner intercom vervangen

Upgrade Comelit Mini monitor

In de 88 appartementen is de Golmar Shiner monitor vervangen door de Comelit 6701W Mini kleurenmonitor.

Omdat de wand in sommige appartement achter de Golmar Shiner monitor niet is afgewerkt is, zie je na het demonteren van de Golmar monitor een niet afgewerkte wand. Om deze reden hebben we achter de nieuwe Comelit monitor een witte afdekplaat gemonteerd om het geheel netjes af te werken.

Meer informatie over Comelit
VvE, huurders & eigenaren

Goede medewerking bewoners

Een aantal weken voor de uitvoering zijn de eigenaren en huurders geinformeerd over de vervangings werkzaamheden. De communicatie met de eigenaren en huurders van de appartementen verliep via het bestuur van de VvE. Mede door de goede medewerking van de bewoners hadden we toegang tot alle woningen voor de vervanging van de Golmar toestellen. Hierdoor is het project volgens planning verlopen.

Uitgevoerde projecten