Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Nieuw kozijn met inbouw belpaneel

Ermelo
25 appartementen
Deurintercom (+ 2 meer)
Maatwerk postkasten vervangen

Nieuwe uitstraling van het pand met een video intercom

Voor een VvE in Ermelo hebben we de portiek een flinke upgrade gegeven. In samenwerking met een lokaal aannemersbedrijf is een nieuw kozijn gerealiseerd met nieuw belpaneel. Door deze upgrade heeft de portiek een mooie strakke uitstraling gekregen.

Video camera in het paneel
Maar dat is niet het enige voordeel van deze upgrade. Het nieuwe intercomsysteem met video biedt een betere beveiliging en communicatie tussen de bewoners en hun bezoekers. Dit dankzij de nieuwste Evercom lens met een openingshoek van 170 graden. Dit alles in één werkdag geïnstalleerd en opgeleverd.

Intercom vervangen?
Appartementencomplex

Het offerte traject > advies en installatie

Tijdens het offerte traject, hebben onze technische adviseurs nauw samengewerkt met de VvE om de beste opties te bepalen voor het nieuwe intercomsysteem.

We hebben eerst een bekabelingsonderzoek uitgevoerd, om te bepalen welk intercomsysteem geschikt was op de huidige infrastructuur van het appartementencomplex. Het huidige intercomsysteem had veel problemen en was na zo’n 15 jaar toe aan vervanging.

Modern en betrouwbaar intercomsysteem
Het resultaat is een modern en betrouwbaar Evercom intercomsysteem dat zorgt voor meer veiligheid en comfort bij de toegang tot het appartementencomplex.

De bewoners zijn erg tevreden over de nieuwe DM2 monitor en de verbeterde beeld- en geluidskwaliteit.

Intercom vervangen

Nieuw belpaneel in nieuw kozijn

Onlangs hebben we bij een appartementencomplex een verouderd kozijn met belpaneel vervangen door een modern exemplaar met daarin een Evercom video intercomsysteem geïntegreerd. Met de nieuwste Evercom wide-angle lens met een openingshoek van 170 graden ziet u duidelijk de bezoeker op de 7 inch Evercom DM2 monitor. Het nieuwe kozijn zorgt niet alleen voor een mooie, strakke uitstraling van de portiek, maar biedt de bewoners ook meer veiligheid en comfort bij de toegang tot het complex.

2-draads bustechniek van Evercom
Met de eenvoudige 2-draads bustechniek is een Evercom deurintercomsysteem eenvoudig en snel aan te sluiten op bestaande bedrading. Het systeem biedt de bewoners een betere beeldkwaliteit en helder geluid, waardoor communicatie met bezoekers veel efficiënter en aangenamer verloopt.

Details belpaneel
– Kasten en deuren: Aluminium (RAL9002).
– Kleur trespa: A.03.1.0: Pastelgrijs
– Gravering naamplaatjes.
– Gravering huisnummers.
– Geïntegreerde intercom camera module > 170 graden.
– Geïntegreerde beldrukkers.