Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Preventief onderhoud: Voorkom onnodige storingen

Bedrijfszekerheid is de belangrijkste reden om uw deurintercomsysteem in goede conditie te houden. Door uw intercom te laten onderhouden, is de kans op storingen kleiner en blijft u deurintercomsysteem beter functioneren. Wij testen bij een onderhoudsafspraak het systeem en zien tijdig waar eventuele defecten kunnen ontstaan. Daarnaast wordt de spreek/luister module en de camera module gereinigd zodat de camera en het geluid optimaal blijven functioneren. Ook wordt de elektrische deuropener gecontroleerd en waar nodig afgesteld en gesmeerd. Het deurintercomsysteem functioneert na een onderhoudsbeurt weer optimaal.

Inspecteren, controleren en afstellen

Werkzaamheden in het kort

Preventief onderhoud

 1. 1
  Functionele testen; beldrukkers, deurbelpaneel, elektronisch sleutelsysteem
 2. 2
  Capaciteitsmetingen; voedingen
 3. 3
  Reinigingswerkzaamheden; Camera, spreek/luister module, beldrukkers, elektrische deuropener, elektronisch sleutelsysteem
 4. 4
  Rapportage; Onderhoudsrapportage met constateringen en adviezen ter verbetering
Advies: na ± 15 jaar vervangen

Intercom reparatie of het systeem vervangen?

Een intercom systeem is na ± 15 jaar aan vervanging toe. De audio verbinding wordt vaak minder en het beeld van de camera wordt slechter. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande reparatie kosten worden hoger. Vervangen van het systeem is dan vaak de beste oplossing. Het vervangen van een bestaande intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw intercomsysteem vakkundig vervangen en upgraden naar een modern deurintercomsysteem.

Uitgevoerde projecten
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel