ATEA 

ATEA werd voorheen geleverd onder de merknaam Siemens. Atea levert audio en audio/video intercom installaties in Nederlandse en in belgie. ATEA en Siemens deur-intercom systemen komen wij veel tegen in appartementsgebouwen die gebouwd zijn in de jaren 1975 t/m 2000.

ATEA vervangen

Is uw ATEA of Siemens intercom systeem ouder dan 15 jaar, dan is de kans op storingen groter. Wij adviseren om na 15 jaar een ATEA of Siemens systeem in z'n geheel te vervangen om hoge jaarlijkse onderhoudskosten te voorkomen. Deur-intercom levert en installeert meerdere professionele merken intercom systemen om zo het best passende systeem voor u of uw (VvE) vereniging van eigenaren te kunnen aanbieden. Welk merk wij u adviseren hangt af van de bestaande situatie, de bekabeling en uw wensen. De reeds aanwezige bekabeling van het ATEA systeem kan in de meeste gevallen hergebruikt worden voor het nieuwe deur-intercom systeem.

ATEA intercoms

Een veel geïnstalleerd audio deur-intercom telefoontoestel is de ATEA NOV903. De ATEA NOV 903 is nog steeds leverbaar en kan 1 op 1 worden vervangen door de ATEA NOVO 204, dit is een vernieuwd klein telefoontoestel van Atea. Ook veel geinstalleerde telefoontoestellen van ATEA zijn de ATEA NOV 702, ATEA NOV 802, ATEA NOV 901.