Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Deurintercom B.V. installeert deurbel installaties in Den Haag

Geschreven door

Hugo Gootjes Deurintercom specialist
Moderniseren en veiligheid verhogen

Deurbel intercom installatie vervangen in uw appartementencomplex in Den Haag?

Als vereniging van eigenaren bent u op zoek naar een nieuw deurintercomsysteem of deurbel intercom installatie met camera.

Een deubel intercom installatie is na ± 15 jaar aan vervanging toe. De audioverbinding en het beeld van de camera worden vaak slechter. Het aantal storingen en de daarmee bijkomende reparatiekosten worden hoger. Vervangen van het systeem is dan vaak de beste oplossing. Het vervangen van een bestaand intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw intercomsysteem in Den Haag vakkundig vervangen en upgraden.

intercom vervangen

Regelmatig vervangen we verouderde deurintercom installaties in Den Haag. Is uw deurintercom systeem aan vervanging toe? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op.

Veiligheid, zien wie er voor uw deur staat

Oude spreek/luister deurintercomsysteem worden steeds meer vervangen door moderne systemen in Den Haag. Meer veiligheid binnen de eigen vier wanden wordt voor huiseigenaren steeds belangrijker. Wij adviseren daarom om een audio (spreek-luister) intercom systeem te vervangen door een audio/video (spreek-luister-beeld) camera intercom systeem.

Geen hak- en breekwerk

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor een nieuw deurintercom systeem. Zelfs wanneer er alleen bekabeling van een simpele deurbel aanwezig is, kan deze bekabeling gebruikt worden voor aanleg van een nieuw video deurintercom systeem. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas.

Aluminium, messing en RVS

Iedere entree is anders. Op een grachtenpand komt een messing bellenpaneel goed tot z’n recht terwijl op een kantoorpand een RVS bellenpaneel heel passend kan zijn. Wij maken deurbelpanelen op maat in aluminium, messing en RVS.

Advies en offerte deurbel intercom

Bent u op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie in Den Haag? Wij maken graag een offerte op maat en komen bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken.

Uitgevoerde projecten (Den Haag)