Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

Intercom reparatie, service en onderhoud

Een deurbel intercom systeem moet goed functioneren.

Een storing of defect in uw deurbel intercom systeem kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een storing worden veroorzaakt door onderbroken kabel een defecte voeding of een defect onderdeel in een deurtelefoon, videofoon of bellentableau. Een reparatie aan een deurbel intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze intercom monteurs hebben deze vakkennis en ervaring. Hierdoor kunnen wij uw deurbel intercom systeem vaak snel en vakkundig repareren.

Preventief onderhoud: Voorkom onnodige storingen

Bedrijfszekerheid is de belangrijkste reden om uw deurintercomsysteem in goede conditie te houden. Door uw intercom te laten onderhouden, is de kans op storingen kleiner en blijft u deurintercomsysteem beter functioneren. Wij testen bij een onderhoudsafspraak het systeem en zien tijdig waar eventuele defecten kunnen ontstaan. Daarnaast wordt de spreek/luister module en de camera module gereinigd zodat de camera en het geluid optimaal blijven functioneren. Ook wordt de elektrische deuropener gecontroleerd en waar nodig afgesteld en gesmeerd. Het deurintercomsysteem functioneert na een onderhoudsbeurt weer optimaal.

Service & onderhoudsabonnement
Advies: na ± 15 jaar vervangen

Intercom reparatie of het systeem vervangen?

Een intercom systeem is na ±15 jaar aan vervanging toe. De audio verbinding wordt steeds minder en het beeld van de camera wordt slechter. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande reparatie kosten worden hoger. Vervangen van de deurbelinstallatie is dan vaak de beste oplossing.

Het vervangen van een bestaand intercomsysteem met behoud van de bestaande bedrading vraagt specialistische kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen 10 jaar opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw intercomsysteem vakkundig vervangen en upgraden naar een modern deurintercomsysteem.

intercom vervangen
Uitgevoerde projecten
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Intercom reparatie voor privé of voor de VvE?

Lees artikel
Storing aan uw intercomsystemen? Bekijk oplossing!

Storing aan uw intercomsystemen? Bekijk oplossing!

Lees artikel