IP deurbel intercomsysteem Amsterdam

Het onderkomen van Claus en Kaan Amsterdam wat ontworpen is door dit architecten bureau zelf, is door ons voorzien van een Golmar IP intercom systeem.

Op iedere etage hebben wij een Golmar M201 video monitor geplaatst. Buiten bij de entree hebben we een robuust antivandaal beldruk paneel geinstalleerd, dit paneel is van 2,5 dik rvs. Het betonnen kantoorgebouw van Claus en Kaan Amsterdam gelegen aan het IJmeer heeft een onbeklede architectuur waarbij de constructie samenvalt met de gevel. Het robuuste Golmar intercom paneel past goed in de strakke entree van het gebouw. Wij zijn erg blij met het eind resultaat en zijn ook wel een beetje trots dat we dit project hebben mogen uitvoeren.

De monitoren van het GOLMAR IP deurvideo systeem iPlus vallen op door het minimalistische design. Er is keuze uit meerdere strak vormgegeven monitoren.
De Golmar M201, met hoorn, de handsfree versie M200 met full-duplex communicatie en de M207, een handsfree full-duplex monitor met 7" capacatief touchscreen. Voor dit project op het Amsterdamse IJburg is gekozen voor M201 monitoren.

golmar deurbel amsterdamGolmar intercom monitor m201
De deurintercom monitoren zijn standaard voorzien van een beeldgeheugen inclusief datum en tijdsvermelding (tot max. 80 beelden), messenger service (korte berichten voorzien van prioriteit weergave in kleur) en onderling verkeer intercom.