Toegangstechniek & beveiliging
085 - 4010 124

BTcino video intercom deurbel – Alkmaar

Alkmaar
4 appartementen
Siedle intercom vervangen en upgraden

Deurbel met camera voor de VvE

Naast grote vervangingsprojecten zijn wij ook actief voor kleine VvE’s. Voor deze 4 appartementen in Alkmaar mochten wij een verouderd Siedle intercom systeem vervangen voor een BTicino deurbel systeem.

Een mooi voorbeeld van dit geslaagde vervangingsproject is het bepalen van de eisen en wensen en anderzijds het advies van Deurintercom B.V. Denk hierbij aan het hergebruik van de bekabeling, de variaties van de video intercom videofoons van het BTicino intercom systeem en het deurbel met de camera paneel.

In de oude situatie konden de bezoekers zichzelf toegang verlenen en ‘vrij’ naar binnen lopen. Het het deurbel met camera paneel is daarom gemonteerd aan de voorzijde. Hierdoor is dit complex weer een stuk veiliger en toegankelijker.

Intercom vervangen
Intercom installateur Alkmaar

Bticino intercom Classe 100 & Classe 300

De bewoners van de appartementen van deze VvE uit Alkmaar zijn erg blij dat de toegang tot het appartementencomplex veiliger & comfortabeler is gemaakt met het nieuwe Bticino intercom systeem. Per bewoner kon de keuze worden gemaakt voor meerdere BTicino videofoons. Onder andere de ‘Bticino intercom Classe 300’ en de ‘Bticino intercom Classe 100’. Vanuit zowel design als functioneel een wezenlijk verschil. Zo schakelt de Classe 300X13E intercom gesprekken door naar de smartphone. Door de BTicino videofoons was het mogelijk om binnen de Vereniging van Eigenaren iedereen in z’n behoefte te voorzien

Deze video intercom deurbel installatie in Alkmaar is mede door de goede samenwerking met de VvE in één werkdag verricht. Een mooi project waar het Siedle intercom is vervangen!

Relavante blogs
Bestaande bedrading hergebruiken?

Bestaande bedrading hergebruiken?

Lees artikel
BTicino Wifi deurbel intercom monitor

BTicino Wifi deurbel intercom monitor

Lees artikel
Een Wifi intercomsysteem in een appartementencomplex? Intercom met app 2023

Een Wifi intercomsysteem in een appartementencomplex? Intercom met app 2023

Lees artikel