Ritto intercom systemen

Deurintercom is distributeur en installateur van het Duitse merk Ritto. Al 30 jaar produceert Ritto deurintercom communicatiesystemen. Ritto heeft voor elke stijl een passend type deur- en huisstation, zoals deurstations uitgevoerd in RVS of glas, bedienpanelen met beldrukkers of met sensortechnologie. De mogelijkheden in design en techniek zijn onbeperkt en sluiten perfect aan op het design van Merten. Bij de bekabeling maakt Ritto gebruik van het flexibele TwinBus systeem. Ritto heeft deze 2-draads bustechnologie zelf ontwikkeld en gepatenteerd, waarmee zeer veel tijd bespaard wordt. De Ritto producten kunnen ook gekoppeld worden aan KNX gebouwsysteemtechniek.

Vervangingsproject 3 portieken met 7 appartementen in Heemstede

Het 23 jaar oude audio Ritto intercomsysteem hebben we vervangen door een audio/video intercomsysteem. In de woningen hebben we het Ritto toestell vervangen door een 7” inch videofoon. Om de veiligheid te vergroten wensten de bewoners een deurintercomsysteem met camera, zodat ze kunnen zien wie voor de voordeur staat. Daarom is er gekozen om het deurintercomsysteem een upgrade te geven naar audio/video deurintercomsysteem.

https://www.deur-intercom.nl/evercom-intercom-heemstede.html

Ritto intercom vervangen

Na gemiddeld 15 jaar is een Ritto intercom systeem toe aan vervanging. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van een Ritto systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een oud Ritto intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Ritto intercom systeem vakkundig vervangen. 

Ritto Deurintercom

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw bestaande Ritto intercom systeem hergebruikt worden voor een nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag direct een offerte aan! 

Stappenplan vervangen Ritto intercom

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Ritto intercom systeem het volledige traject uit handen.

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

Vervangingsprojecten Deurintercom Amsterdam

Deurintercom is actief in meerdere steden, bekijk hieronder meerdere vervangingsprojecten in Amsterdam.