Aiphone intercom systemen

Aiphone is een Japanse intercom fabrikant opgericht in 1948 met een hoofdkantoor gevestigd in de stad Nagoya. Aiphone exporteert naar meer dan 60 landen.

Aiphone intercom vervangen

Na gemiddeld circa 15 jaar is een Aiphone intercom systeem aan vervanging toe. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van uw Aiphone intercom systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Aiphone intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze intercom installateurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Aiphone intercom systeem vakkundig vervangen. Bekijk meer informatie over het vervangen van uw intercom!

Onafhankelijk
Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk het beste past in uw situatie hangt af van uw wensen en de bestaande bekabeling. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw Aiphone intercom systeem hergebruikt worden voor het nieuwe deur-intercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Werkwijze en aanpak

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Aiphone intercom systeem het volledige traject uit handen.Aiphone intercom

  • Offerte aanvraag
  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

Aiphone intercom producten

Aiphone heeft een groot assortiment aan intercoms. Zo is er de Aiphone JK serie, Aiphone JF serie, Aiphone JKS, Aiphone MK en de Aiphone MK serie. Bekijk hier alle Aiphone producten in de webshop!