Evercom intercom

Vervanging, reparatie, uitbreiding of een nieuw Evercom deurintercomsysteem?

Deurintercom Evercom

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van uw oude deurbel intercom systeem hergebruikt worden om een Evercom deurintercom aan te sluiten. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u.

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij installatie van een Evercom intercomsysteem het volledige traject uit handen. Wilt u uw bestaande intercom vervangen? Kijk hier voor meer informatie.

Uitgelichte uitgevoerde projecten Evercom

Modern design, innovatieve technieken en eenvoudig bediening

Een deurintercomsysteem heeft een grote invloed op de architectuur en de veiligheid binnen een gebouw. Het systeem moet passen bij het gebouw en de gebruikers van het gebouw. De basis monitor van Evercom is ultraplat slechts 17.5 mm, en heeft een 7” inch 16:9 breed kleurenschem.

Camera met een groothoeklens en LED verlichting

De entree en de voorgevel zijn het visitekaartje van een gebouw en geeft de bezoeker een eerste indruk. Alle Evercom deurbelpanelen zijn voorzien van een groothoeklens met een openingshoek van 170 graden. Hierdoor is de bezoeker in elke hoek van de camera goed zichtbaar. Het deurbelpaneel bevat ingebouwde LED verlichting met sensor. Zodra een bezoeker aanbelt, wordt doormiddel van de sensor bekeken of het te donker is. Zo ja, gaat de LED verlichting branden.

7” inch handsfree monitor

Horen is goed. Zien is veiliger. Een video deurintercom systeem van Evercom betekent een flinke toename aan veiligheid en comfort. Met een Evercom monitoren heeft u zicht op alles wat zich voor de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt automatisch het beeld van de camera op de 7” inch handsfree monitor.

evercom deurintercom

Stappenplan installatie Evercom systeem

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken van uw wensen
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.