Golmar intercom

Vervanging, reparatie, uitbreiding of een nieuw Golmar deurintercom systeem?

golmar intercomProjecten

 

Na circa 15 jaar is een Golmar intercom aan vervanging toe

Een Golmar deurintercomsysteem is na circa 15 jaar aan vervanging toe. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere reparatiekosten gaan toenemen. Vervanging van een Golmar deurbel systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Golmar intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Golmar intercom systeem vakkundig vervangen. Zie hier een aantal van onze Golmar referentieprojecten.

Deurintercom Golmar

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken intercom systemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling van het Golmar deurbel intercom systeem hergebruikt worden om een nieuw 2 draads deurintercom systeem met camera op aan te sluiten. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. 

Wilt u uw bestaande intercom vervangen? Kijk hier voor meer informatie.

Stappenplan vervanging Golmar

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij vervanging van uw Golmar intercomsysteem het volledige traject uit handen.

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

golmar

Golmar installateur

Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen van Golmar. Het vakkundig vervangen van een Golmar Shiner 90 systeem of een Golmar spreek/luister systeem door een Golmar camera spreek/luister systeem kent voor ons geen problemen. Onze installateurs hebben veel ervaring met installatie, reparatie en vervanging van een Golmar systeem. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Golmar intercom

Deurintercom is installateur van het Spaanse merk Golmar. Golmar is een Spaanse intercom fabrikant met het hoofdkantoor gevestigd in Cornellà de Llobregat een gemeente in de Spaanse regio Catalonië, in de provincie Barcelona. Golmar is opgericht in 1954 en maakt deel uit van de Italiaanse Urmet groep. Vercoma is exclusief importeur van Golmar voor de Nederlandse markt en is sinds januari 2007 een zelfstandig onderdeel binnen de Golmar groep.

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dit betekent dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.