Intercom reparatie, service en onderhoud

Een deurbel intercom systeem moet goed functioneren. Altijd en op ieder moment van de dag.

Een storing of defect in uw deurbel intercom systeem kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan een storing worden veroorzaakt door een defecte voeding een onderbroken kabel of een defect onderdeel in een deurtelefoon, videofoon of deurbelpaneel. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Een reparatie aan een deurbel intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze intercom installateurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw deurbel intercom systeem in de meeste gevallen vakkundig repareren.

Prefentief onderhoud: Voorkom onnodige storingen

Door uw intercom te laten onderhouden, is de kans op storingen kleiner en blijft u deurintercomsysteem beter functioneren. Deurintercom test bij een onderhoudsafspraak het systeem en ziet tijdig waar eventuele defecten kunnen ontstaan. Daarnaast wordt de spreek/luister module en de camera module gereinigd zodat het camerabeeld en het geluid optimaal blijven functioneren. Ook wordt de elekrtische deuropener gecontroleerd en waar nodig afgesteld en gesmeerd. Het deurintercomsysteem functioneert na een onderhoudsbeurt weer optimaal.

Ik ben klant

  • Uw deurintercom systeem is door Deurintercom geïnstalleerd.
  • U heeft bij Deurintercom 2 jaar fabrieksgarantie op de geleverde apparatuur en 1 jaar volledige garantie op de werkzaamheden.
  • Indien blijkt dat het herstellen van uw storing niet onder garantie valt, zullen er kosten voor reparatie (voorrijkosten, arbeidsloon en materiaalkosten) in rekening gebracht worden.
  • Wilt u een storing melden? Vul dan ons 'storing melden formulier' in. Wij nemen z.s.m. contact met u op om de storing door te spreken en wanneer nodig een moment in te plannen om een servicebezoek in te plannen.

Ik ben klant en mijn systeem is ouder dan 2 jaar

  • Servicemonteur deurintercom € 38,00 excl. 21% btw. per 30 minuten.
  • Voorrijkosten € 89,00 excl. 21% btw.

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief btw en exclusief materiaal kosten. Wij rekenen altijd de eerste 30 minuten volledig.

Deubrle intercom reparatie