Siedle intercom 

Vervanging, reparatie, uitbreiding of een nieuw Siedle deurintercom systeem? Siedle is één van de toonaangevende fabrikanten van intercom systemen.

Na ± 15 jaar is een Siedle deurintercomsysteem aan vervanging toe

Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen na ± 15 jaar. Deurbellen gaan stuk, de audio verbinding is niet meer optimaal en het het beeld van de camera op de monitoren is minder geworden waardoor het niet meer goed te zien is wie er voor de deur staat. Vervanging van een Siedle systeem is dan veelal de beste oplossing. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een Siedle intercom systeem vraagt kennis en ervaring.

Onze monteurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw Siedle deurbelsysteem vakkundig vervangen.

Storing Siedle intercom, reparatie of vervangen?

Een Siedle deurbelsysteem moet goed functioneren. Altijd en op ieder moment van de dag. Een defect Siedle deurbelsysteem of een storing in een Siedle video intercom installatie is erg lastig en vervelend. Niets is vervelender om te horen dat u een bezoeker of pakketbezorger heeft gemist omdat de deurbel niet functioneerde terwijl u wel thuis was.

Soms is een storing eenvoudig op te lossen maar het kan ook zijn dat de storing lastig te vinden en op te lossen is. Het is zonde om een "dure" intercom specialist in te schakelen om te zoeken naar een storing in een oud systeem. Bij deurintercomsystemen van +15 jaar oud, zijn vervangende onderdelen lastig of helemaal niet meer leverbaar.

Wij adviseren een Siedle systeem van 15 jaar en ouder te vervangen voor een nieuw deurintercomsysteem.

siedle

Siedle deurintercom vervangen door een ander merk

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken deurintercomsystemen, welk merk voor u het beste is hangt af de bestaande situatie, de bestaande bekabeling en uw wensen.

In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling waarop het Siedle intercom systeem is aangesloten hergebruikt worden om een nieuw deurbel intercom systeem op aan te sluiten! Om er zeker van te zijn dat de bekabeling van het oude Siedle deurbelsysteem geschikt is beoordeelt één van onze technische mensen daarom de bekabeling.

Kosten voor het vervangen van een Siedle deurbel intercomsysteem

 De prijs voor het vervangen van een deurbel intercomsysteem hangt onder andere af van het aantal appartementen, de gebruikte bekabeling en de gewenste functionaliteiten en specificaties voor het nieuwe systeem.

Hieronder staan de gemiddelde totaal kosten voor het vervangen van een bestaand video deurintercomsysteem:

  • 1 appartement - Gemiddelde totaal prijs inclusief installatie € 1.100,- ex. btw.
  • 2 appartementen - Gemiddelde totaal prijs inclusief installatie € 1.400,- ex. btw.
  • 3 appartementen - Gemiddelde totaal prijs inclusief installatie € 1.600,- ex. btw.
  • 4 appartementen - Gemiddelde totaal prijs inclusief installatie € 1.800,- ex. btw.

De kosten voor een appartementencomplexen bedragen gemiddeld € 350,-  € 400,- per appartement inclusief installatie.

Voorbeeld prijs berkening appartementencomplex:

20 appartementen x € 350,- / 400,- = € 7000,- /  € 8000,- gemiddelde totaal prijs inclusief installatie.

Siedle intercom

Stappenplan vervanging Siedle

Van het opnemen, plannen en monteren tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij installatie of vervanging van een Siedle intercom systeem het volledige traject uit handen.

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

Deurintercom, erkend installateur Uneto-VNI en KvINL

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, en de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.