Siedle Scope: Nieuw draadloos video intercom toestel

Deur-intercom is exclusief leverancier van de Siedle Scope intercom. De Siedle Scope is een nieuw concept met draadloze mogelijkheden!

Siedle ScopeDe Siedle Scope heeft een strak design, functionele toetsen en een groot kleurenscherm. Hierdoor is het gemakkelijk om de deur te openen, maar ook het aansturen van bewakingscamera's rondom het huis is gemakkelijk. Het bedienen van uw intercom kunt u niet alleen doen, doormiddel van uw Siedle Scope, maar ook door uw Iphone of Ipad.

Functies

Ook is het mogelijk om op het systeem schakelfuncties te bedienen, neem bijvoorbeeld uw buitenverlichting, uw garagepoort, uw zijdeur en rolluiken. Het Siedle intercomsysteem registreert zelfs automatisch een foto van de gene die aanbelt. Hierdoor is het mogelijk om te kijken wie er voor de deur stond, toen u niet thuis was. De Siedle Scope heeft meerdere beltonen, waardoor er altijd eentje voor u bijzit. Ook bevat de Sieldle Intercom een ECO-modus, waarbij het zendvermogen en stralingsniveau worden verminderd. Speciaal voor mensen met een gehoorapparaat bevat het systeem een koppeling naar uw gehoorapparaat zodat u de bezoeker luid en duidelijk kan horen.

Vormgeving en kwaliteit

Zoals u gewent bent van Siedle is de Sielde Scope fraai vormgegeven en van hoogwaardige kwaliteit. Het toestel zelf ligt prettig in de hand en is tevens voorzien van een weerbestendige lak. De Siedle Scope is leverbaar in verschillende varianten, met natuurlijke kleuren en hoogglans gelakt aluminium tot geborsteld, verchroomd of verguld edelstaal.

Deur openen op uw Iphone of Ipad

Alle functies van het systeem kunnen niet alleen draadloos op de Siedle Scope gedaan worden, maar ook up uw Iphone of Ipad. U ziet op uw Iphone of Ipad, wie er thuis voor de deur staat, spreekt met de bezoekers bij de ingang en opent indien gewenst de deur - ongeacht, waar u op dat moment in huis bent. Eindelijk dus uw deur openen met uw mobiel!

Updates

Als toevoeging op het systeem heeft Siedle een optie gemaakt waardoor het mogelijk is om de software van de Siedle Scope te updaten naar nieuwere versies. Hierdoor wordt het systeem verbeterd en komen er in de toekomst steeds nieuwere functionaliteiten bij.

Kortom

De Siedle Scope is van alle gemakken voorzien, heeft veel nieuwe functionaliteiten en door zijn updates kan het systeem blijvend voldoen aan de wensen van u! Voor meer informatie ziet u tevens de productpagina in de webshop.

Let op:

Deze draagbare video parlofoon is alleen geschikt voor aansluiting aan het In Home bus parlofoon systeem van het merk SIEDLE en werkt dus alleen met de voeding en de deurposten van het merk. Geschikt voor ééngezinswoningen en appartementsgebouwen.