Deurtelefoon | Deur intercom installatie

Het perfecte deur-intercom systeem ziet er voor iedereen anders uit. Deur-intercom kent de verschillende eisen van intercoms en helpt de klant de juiste keuze te maken.

De woningbouwvereniging wenst een simpele duurzame deurtelefoon, een particulier wenst omvangrijke schakelfuncties. Het eengezinshuisouden zou één spreekplaats op de verdieping willen, het kantoor aan huis wil de videomonitor op het bureau. De architect geeft zijn kantoor een koel elegante vorm, de huisartsenpraktijk geeft de voorkeur aan warme houttinten, de styliste zet graag kleurige accenten.

Het assortiment deurintercom systemen inclusief deurtelefoon(s) van "Deur-intercom" kan bijna al deze wensen vervullen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren: aantrekkelijke deurtelefoons / intercom systemen en individuele vormgeving onderscheiden zich van goedkope aanbiedingen en zijn goede argumenten in het gesprek met de klant. Bovendien vermindert de nieuwe toestelgeneratie met talrijke optimaliseringen de hoeveelheid werk, van de bestelling tot aan de ingebruikname.