Deurintercom systeem vervangen

U bent op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of een vervangende camera spreek/luister deurbel installatie. Vervangen van een bestaand intercom systeem kan veel meer zijn dan een omruil alleen, het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen. Bent u op zoek naar een vervangend intercomsysteem voor uw V.v.E?

intercom vervangen

Wanneer uw intercomsysteem vervangen?

Na gemiddeld circa 15 jaar is een deurbel intercom systeem aan vervanging toe. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van uw intercom systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze intercom installateurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw intercom systeem vakkundig vervangen.

Welk merk deurintercom systeem?

Deurintercom B.V. installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw situatie het beste is hangt af van de bestaande situatie en de bestaande bekabeling. In bijna alle gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. 

Stappenplan vervanging deurintercom:

  • Offerte aanvragen
  • U ontvangt een offerte en advies conform de situatie, bestaande bekabeling, uw wensen en getoetst aan het bouwbesluit
  • Wanneer de offerte opdracht wordt volgen onderstaande stappen
  • Inplannen montagedatum en u ontvangt een voorbeeld bewonersbrief om de bewoners te informeren
  • Montage
  • Service en Garantie

intercom vervangen

Deurintercom specialisten

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het monteren en vervangen van de merken Comelit, Golmar, Siedle, BTicino, Atea, Gira en Panasonic . Kwaliteit is het uitgangspunt bij Deurintercom B.V.. Door het volgen van diverse trainingen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen. Voor onze specialisten kent een deurintercom installatie geen geheimen.

Vervangingsprojecten deurintercom

Bekijk hieronder een aantal intercom vervangingsprojecten in Amsterdam.

Deurintercom, erkend installateur 

Wij zijn een erkend installatiebedrijf. Dat betekent onder andere dat we u de zekerheid bieden dat wij goed opgeleid personeel in dienst hebben en duidelijk leverings- en garantievoorwaarden hanteren.