V.v.E. deurbel intercom systeem vervangen

Intercom vervangenAls Vereniging van Eigenaren bent u op zoek naar een vervangende spreek/luister deurbel installatie of camera spreek/luister deurbel installatie. Vervangen van een bestaand intercom systeem kan veel meer zijn dan een omruil alleen, het is de kans om het systeem te moderniseren en op te waarderen.

Wanneer vervangen?

Na gemiddeld circa 15 jaar is een intercom systeem aan vervanging toe. Het aantal storingen en de daarmee gepaard gaande hogere onderhoudskosten gaan toenemen. Vervanging van uw intercom systeem is dan veelal de beste remedie. Het klinkt simpel maar in de praktijk is dit meestal niet zo makkelijk. Het probleemloos vervangen van een intercom systeem vraagt kennis en ervaring. Onze intercom installateurs hebben deze vakkennis en ervaring de afgelopen jaren opgebouwd. Hierdoor kunnen wij uw intercom systeem vakkundig vervangen.

Verschillende merken

Deurintercom levert en installeert verschillende professionele merken, welk merk voor uw VvE het beste is hangt af van de bestaande situatie en de bestaande bekabeling. In verreweg de meeste gevallen kan de reeds aanwezige bekabeling hergebruikt worden voor het nieuwe deurintercom systeem. Om uitsluitsel hierover te geven bekijkt en beoordeelt één van onze technische mensen daarom vooraf de bekabeling bij u. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan!

Keuze per bewoner

Vaak is het bij het vervangen van een deurintercom systeem lastig om alle neuzen binnen de V.v.E. dezelfde kant op te krijgen.
Bij Deurintercom heeft u de mogelijkheid van een gecombineerd systeem waar pér bewoner voor een telefoontoestel/parlofoon (spreek/luister) of monitor/videofoon (spreek/luister/beeld) kan worden gekozen.

intercom installateur

Verantwoordelijkheid Deurintercom

Van het inmeten, plannen en monteren van de monitoren/telefoontoestellen tot en met zekerheid en garantie achteraf. Deurintercom neemt bij de renovatie van het deurintercom systeem het volledige traject uit uw handen. Dat is voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE) een hele zorg minder.

  • Opnemen situatie, beoordelen bestaande bekabeling en bespreken wensen van de VvE
  • Opstellen offerte en advies conform situatie, bestaande bekabeling, wensen en getoetst aan bouwbesluit
  • Verantwoordelijkheid op gebied van prijs, kwaliteit en uitvoering
  • Communicatie naar bewoners
  • Montage
  • Service en Garantie

Uitgevoerde projecten 

Deurintercom heeft door jarenlange ervaring veel vakkennis opgebouwd. Hierdoor kunnen wij u oude intercom systeem op een juiste en vakkundige wijze vervangen. Bekijk onderstaand een aantal uitgevoerde intercom vervangingsprojecten. 

Deurintercom specialisten

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het vervangen van deurintercom installaties. Kwaliteit is het uitgangspunt bij Deurintercom. Onder andere door het volgen van diverse trainingen van onze merken Comelit, Golmar, Siedle, BTicino, Atea, Gira, Panasonic en Evercom blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van deurcommunicatie en toegangscontrolesystemen. Voor onze specialisten kent een deurintercom installatie geen geheimen.